jentymala - zelenkavá.png



...přirozeně

Obsah 0,5 nebo 0,7l.
 
- syrový, nefiltrovaný, nezahřívaný (raw), přírodní

Jablečný ocet JENTY je vyráběn přirozeným kvašením jablek, bez jakýchkoli přídatných látek. Nádoby na kvašení (kameninové) a na skladování (skleněné) nejsou sířeny. Takovýto ocet má přirozeně neomezenou trvanlivost, při delším uskladnění se doporučuje zamezit přístupu vzduchu (lahev naplněná až po víčko) a skladovat ocet v chladu a temnu. Usazeniny či kal nejsou na závadu - ocet není filtrován.

Jablka na výrobu jablečného octa pocházejí z ekologicky čistého prostředí, nejsou nijak chemicky ošetřena. Sběr, třízení a zpracování jablek je prováděno ručně.

Divoký jablečný ocet je vyráběný z celých jablek. Obsahuje matečnou kulturu, která se v podobě slizovaté blanky může (nemusí) znovu vytvořit ve Vaší lahvi. 

Kyselost octa - max. 2%. 

Minimální trvanlivost: neomezeně.

​Pokyny pro uchování: uchovávejte v chladu a temnu

Kal není na závadu, je přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.
01.09.2017 10:40:58
gallusp
Kontakt: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Opište prosím kontrolní kód "2808"
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one