jentymala - zelenkavá.png



...přirozeně

Obsah: 135g

Hořčice, jak ji opravdu neznáte. Fermentovaná. Zraje jako víno. Z počátku drsná až krutá, postupem času jemnější, milejší a zralejší. "Kremžská" je z našich hořčic nejpikantnější a krásně kropenatá. Ke klobásce, do salátu, do pomazánky, pod maso nebo třeba jen tak na chleba. Léčí, kudy pálí.
Pro ty, kteří si na pálivé nepotrpí, máme tip. Ochutnejte hořčici až po několika měsících, o svou palčivost zráním přijde a Vy si bez úhony vychutnáte její jedinečnou chuť.

Uchováním této hořčice v chladničce se stále probíhající kysání velmi zpomalí, podobně jako je tomu u kysaného zelí v chladném sklepě.
 
Složení: naklíčené semeno hořčice černé , jablečný ocet JENTY (přírodzené), extra panenský olivový olej, kurkuma (bio), nerafinovaná mořská sůl (přírodzené), skořice (bio), koriandr (bio), hřebíček (bio)

Minimální trvanlivost: 9 měsíců od data výroby.

​Pokyny pro uchování: uchovávejte v chladu do 8°C
01.09.2017 10:35:52
gallusp
Kontakt: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Opište prosím kontrolní kód "2808"
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one