Obsah: 100 nebo 200 ml
Čtrnáct dní louhovaných pět ingrediencí v jablečném octu, tj. bylinný ocet Pětník.
Dobrý na vypálení červa!
Všechny součásti Pětníku mají na náš organismus vliv - jaký, se ovšem zdráhám prozradit (protože přeci mnoha tisíci lety ozkoušené účinky nemohou být dnes, ve vědecké době, směroplatné), prošmejděte knihy či internet, všude je spousta informací.
Původní návod na použití zní: vykloktat, polknout. Lehčí povahy zamíchají do medu, pomerančové šťávy apod. A nebo si můžete sem tam lupnout pro strýčka příhodu, tahle dobrota nemá vedlejších účinků, krom vypoulených očí a chrlících nozder. Samozřejmě všeho s Mírou...s mírou...prostě přiměřeně, přiměřeně.
Složení: jablečný ocet JENTY (přírodzené), zázvor (bio), cibule (bio), křen (přírodzené), pálivé papričky (přírodzené), česnek (bio)
Min. trvanlivost: 2 roky
Pokyny pro uchování: Uchovávat v chladu a temnu.
Kal není na závadu, je přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.