Obsah 0,5 nebo 0,7l. - syrový, nefiltrovaný, nezahřívaný (raw), přírodní
Jablečný ocet JENTY je vyráběn přirozeným kvašením jablek, bez jakýchkoli přídatných látek. Nádoby na kvašení (kameninové) a na skladování (skleněné) nejsou sířeny. Takovýto ocet má přirozeně neomezenou trvanlivost, při delším uskladnění se doporučuje zamezit přístupu vzduchu (lahev naplněná až po víčko) a skladovat ocet v chladu a temnu. Usazeniny či kal nejsou na závadu, jsou přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.
Jablka na výrobu jablečného octa pocházejí z ekologicky čistého prostředí, nejsou nijak chemicky ošetřena. Sběr, třízení a zpracování jablek je prováděno ručně.
Divoký jablečný ocet je vyráběný z celých jablek. Obsahuje matečnou kulturu, která se v podobě slizovaté blanky může (nemusí) znovu vytvořit ve Vaší lahvi.
Kyselost octa - max. 2%.
Minimální trvanlivost: neomezeně.
Složení: jablka, voda
Pokyny pro uchování: uchovávejte v chladu a temnu
Kal není na závadu, je přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.