Obsah: 500g.
Domácí kysané zelí je hodnotným zdrojem vitamínů, minerálních a stopových látek nejen v zimním období. Jmenujme např. beta-karoten, vitamin C, B, E, K, draslík, vápník, fosfor, železo, zinek, hořčík či síru, ale nesmíme zapomenout také na velmi důležité probiotické bakterie mléčného kvašení.
Toto vše (a nejen toto) ovšem můžete najít pouze v živém kysaném zelí, které není znehodnoceno chemickou konzervací či sterilací. Takovéto živé, čerstvě ze škopku vytažené kysané zelí, Vám nabízíme.
Kysané zelí vyrábíme průběžně celý rok, při sklizni ze zelí pozdního - kruhárenského, a když toto vyprodáme, používáme k výrobě zelí polorané, a když dojde i to, vzpomínáme na kysané zelí s láskou a těšíme se na novou sklizeň.
Složení: zelí hlávkové bílé, kmín celý (bio), himálajská sůl (max. 1,5%)
Min. trvanlivost: 21 dní
Pokyny pro uchování: uchovávejte v chladu do 8°C