Jenty prirozeně na web.png
Obsah: 350 g, pevný podíl 180 g

Opavjanka je kvašená vícedruhová zelenina, která se idálně hodí do bramborového salátu nebo do rizota nebo do salátu nebo do polévky nebo... Fantazii se meze nekladou. 
A nebo si jen tak pozobejte vidličkou přímo ze skleničky. Opavjanka Vaše chuťové pohárky nenechá na pochybách, že i kvašená zelenina může být laskominou!

Doporučení: Při přidávání kvašené zeleniny do horkých jídel doporučujeme přidávat až po ukončení tepelného zpracování ostatních surovin pokrmu, prostě Opavjanku přidejte, až vypnete plotnu. Zůstane Vám tak spousta zdraví prospěšných produktů mléčného kvašení v jídle, které byste vařením mohli znehodnotit. Jako je třeba vitamín C, enzymy či probiotické bakterie.

Složení: voda, paprika, cibule, hrášek, mrkev, petržel, himálajská sůl, bobkový list (bio), nové koření (bio), pepř (bio)

Min. trvanlivost: 1 měsíc

​Pokyny pro uchování: uchovávejte v chladu do 8°C


 
12.04.2021 19:00:12
gallusp
Email: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one