jentymala - zelenkavá.png



...přirozeně

Obsah: 600g.

Domácí kysané zelí je hodnotným zdrojem vitamínů, minerálních a stopových látek nejen v zimním období. Jmenujme např. beta-karoten, vitamin C, B, E, K, draslík, vápník, fosfor, železo, zinek, hořčík či síru, ale nesmíme zapomenout také na velmi důležité probiotické bakterie mléčného kvašení.

Toto vše (a nejen toto) ovšem můžete najít pouze v živém kysaném zelí, které není znehodnoceno chemickou konzervací či sterilací. Takovéto živé, čerstvě ze škopku vytažené kysané zelí, Vám nabízíme.

Kysané zelí vyrábíme průběžně celý rok, při sklizni ze zelí pozdního - kruhárenského, a když toto vyprodáme, používáme k výrobě zelí polorané. 

Složení: zelí hlávkové bílé, kmín celý (BIO), nerafinovaná mořská sůl (max. 1,5%)

Min. trvanlivost: 14 dní

​Pokyny pro uchování: uchovávejte v chladu do 8°C
01.09.2017 10:47:05
gallusp
Kontakt: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Opište prosím kontrolní kód "2808"
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one