jentymala - zelenkavá.png



...přirozeně

Kvašenky (pickles)

Dostupnost: do jednoho týdne
Obsah: 600g, 300g, 170g

Rychlokvašená zelenina, a někdy i ovoce, skrývající se pod názvem Kvašenka (známá též jako pickles) je vyráběna přirozeným neboli divokým anýbrž spontáním kvašením, tzn. že do ní není přidáván žádný "startér". Kvašení tu probíhá mléčné, takže se v každé skleničce můžete těšit nejen z výborné chuti, ale také ze spousty minerálů, vitamínů, enzymů a probiotických kultur. To vše raw - živé a nezahřívané, tudíž nezavařované ani nijak jinak chemicky nestabilizované.

U probiotických potravin je známo, že není důležité množství snězeného, ale spíše pravidelnost. A protože nasloucháme s ušima dokořán, vytvořili jsme pro Vás tři velikostní varianty, od největší 600g na pravidelné uzobávání po několik dnů, přes 300g variantu - tu rozdáte u jednoho rodinného oběda nebo až po maličkou 170g skleničku, která je ideální např. jako svačinka do práce.

7 druhů Kvašenek už netrpělivě čeká na Vaše chuťové buňky:)
Kvašenka 1

Kvašenka 1

Kvašenka ČERVENÁ
Složení: zelí hlávkové červené, červená cibule, himálajská sůl
Kvašenka 2

Kvašenka 2

Kvašenka S KŘENEM
Složení: zelí hlávkové bílé, červená řepa, křen, himálajská sůl
Kvašenka S KOPREM
Složení: zelí hlávkové bílé, kapusta, červená cibule, kopr, kmín celý (bio), himálajská sůl
Kvašenka SKOŘICOVÁ
Složení: zelí hlávkové bílé, červená řepa, rozinky (bio), hřebíček (bio), skořice (bio), himálajská sůl
Kvašenka KLASIKA
Složení: zelí hlávkové bílé, mrkev, cibule bílá, kmín celý (bio), himálajská sůl

Min. trvanlivost: 1 měsíc


​Pokyny pro uchování: uchovávejte v chladu do 8°C
16.11.2018 11:20:02
gallusp
Kontakt: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one