Jenty prirozeně na web.png
papriky na fb.jpg
20. 9. 2020 by gallus

I v Opavě se nám nezadržitelně podzim přiblížil, na polích i v zahrádkách přichází hlavní období sklizně všemožné zeleniny a třeba našeho nejklasičtějšího ovoce - jablíček. Všechny dobroty, které kdo kde vypěstoval, věřte nevěřte, můžete zkvasit. Jak na to, a že to jde i bez speciálních nástrojů a hlubokých teoretických znalostí, Vás s radostí naučím na kurzu divokého kvašení!

Kurz
17. 10. 2020 ... od 14h ... Kapacita: 10 Volných míst: 10
kurz.png
22. 8. 2020 by gallus

Blíží se nám podzim a s ním spousta úrody...jedna z mnoha možností, jak ji uchovat, je využít naše úžasné pomocníky, bakterie mléčného kvašení. Jak se s nimi sblížit, jak na to po domácku a bez speciálních udělátek, přesto bezproblémově a chutně, to se můžete naučit na Kurzu divokého kvašení zeleniny i ovoce.
Podrobnosti o kurzu se dozvíte po rozkliknutí článku.

Kurzy
11. 10. 2020 ... od 10h ... Kapacita: 10 Volných míst: 4
106032102_1160580574324224_3068828424061192641_o.jpg
29. 6. 2020 by gallus

Smutný to pohled na dno zeláku. Prodej JENTY kysaného zelí dočasně končí než letos dozraje zelí aspoň trošku vhodné ke krouhání a nakládání.
Email: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one