Bez názvu.png



...přirozeně

kurz.png
22. 8. 2020 by gallus

Blíží se nám podzim a s ním spousta úrody...jedna z mnoha možností, jak ji uchovat, je využít naše úžasné pomocníky, bakterie mléčného kvašení. Jak se s nimi sblížit, jak na to po domácku a bez speciálních udělátek, přesto bezproblémově a chutně, to se můžete naučit na Kurzu divokého kvašení zeleniny i ovoce.
Podrobnosti o kurzu se dozvíte po rozkliknutí článku.

Kurzy
11. 10. 2020 ... od 10h ... Kapacita: 10 Volných míst: 4
106032102_1160580574324224_3068828424061192641_o.jpg
29. 6. 2020 by gallus

Smutný to pohled na dno zeláku. Prodej JENTY kysaného zelí dočasně končí než letos dozraje zelí aspoň trošku vhodné ke krouhání a nakládání.
výhonky.jpg
2. 5. 2020 by gallus
Sezóna trhání palic z česneku paličáku se nezadržitelně blíží. Jenty shání větší než malé množství česnekových výhonků. Jste-li majitelem paličáku a česnekových výhonků budete mít víc než sami upotřebíte, stačí sms, mail, komentář na fb, prostě volejte, pište, domluvíme se ;)
Kontakt: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one