jentymala - zelenkavá.png



...přirozeně

Rebarborky

rebarborky.jpg
14. 6. 2017 by gallus

Na úžasné JENTY Kvašáky si ještě chvilku musíme počkat, ale máme tady zajímavého předskokana. Kvašenou rebarboru.
Kvašením zmírněná trpkost rebarbory se výborně snoubí s přidaným kořením.
Vlevo je sklenička pod názvem REBARBORKY MEDOVÉ (trošku medu, hřebíček, badyán) a vpravo pak onen předskokan - REBARBORKY HOŘČIČNÉ (hořčičné semínko, česnek, nové koření, pepř).
15.06.2017 08:36:11
gallusp
Kontakt: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Opište prosím kontrolní kód "9311"
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one