jentymala - zelenkavá.png



...přirozeně

Prodej na dvorku

24. 10. 2016 by gallus

Otvíráme pro Vás náš dvorek každou středu a pátek od 14.30 - 16.00h. Máme tu sezonu kysaného zelí...



Máme tu sezónu kysaného zelí. A protože opravdové čerstvé kysané zelí má jen omezenou trvanlivost, přemýšleli jsme, jak jej nabídnout co nejčerstvější. Nejčerstvější je samozřejmě přímo ze škopku. Takže pro Vás otvíráme nejen dvorek, ale především škopek kysaného zelí, a to každou středu a pátek od 14.30 - 16.00h. Výjimkou bude středa 2. 11. 2016, kdy jsme na posledním letošním farmářském trhu v Bruntálu.

Proč že byste měli chodit pro kysané zelí přímo ze škopku, když jsou ho plné regály v každém obchodě? Protože naše kysané zelí je naprosto bez umělých konzervantů a jiných zpomalovačů či umrtvovačů bakterií mléčného kvašení. Nejen bakterie mléčného kvašení, ale ničím nezničené enzymy a vitamíny jsou to, co dělá čerstvé kysané zelí přímo ze škopku jediněčnou, zdraví prospěšnou, probiotickou potravinou. Neváhejte a pro tuto superpotravinu se u nás zastavte!

Pokud přijedete autem, můžete využít parkoviště u Tesca na protější straně ulice nebo lze také zaparkovat v ulici U Panského dvora (za zastávkou Těšínská).
24.10.2016 13:16:05
gallusp
Kontakt: info@jenty.cz
Chcete si přečíst Novinky za čerstva? Rádi Vám je budeme zasílat na Váš email:
Opište prosím kontrolní kód "9311"
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one